ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΩΝ PROJECT

Για εμάς κάθε επιτυχημένη επιχειρηματική πράξη, ξεκινάει πάντοτε από μία ιδέα. Η εμπειρία μας στην ανάπτυξη μιας απλής ιδέας μέσα από επαγγελματικά και εμπεριστατωμένα επιχειρηματικά Project, εγγυάται την σίγουρη επιτυχία. Κάνουμε την ιδέα σας πράξη με πραγματικά και μετρήσιμα αποτελέσματα

ΕΡΕΥΝΑ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ BUSINESS & MARCOM PLAN

Κάθε μας πρόταση κρύβει πίσω της μια συστηματική, αντικειμενική και εξακριβωμένη έρευνα. Αναζητώντας πληροφορίες και όλα τα συναφή που αφορούν το δικό σας Project, μέσα από την εξατομικευμένη έρευνα που γίνεται για κάθε πελάτη μας ξεχωριστά, είμαστε σε θέση να πούμε με σιγουριά τι είναι αυτό που θα σας κάνει να είστε πάντα ένα βήμα μπροστά από τους ανταγωνιστές σας, δημιουργώντας εξατομικευμένα business and MarCom plan, αποκλειστικά για εσάς.

ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΠΩΛΗΣΕΩΝ / ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΠΩΛΗΤΩΝ

Μαζί μπορούμε να αναδείξουμε το προϊόν, ή την υπηρεσία σας, και να τα προσδιορίσουμε (καθορίζω, ορίζω κάτι με ακρίβεια χωρίς να αφήνω περιθώρια ασαφειών) στο κοινό. Στόχος μας δεν είναι μια πρόσκαιρη ανάπτυξη των πωλήσεων μιας εταιρείας, αλλά η αύξηση τους μακροπρόθεσμα. Γι’ αυτό το λόγο, είμαστε σε θέση να εκπαιδεύσουμε το προσωπικό σας έτσι ώστε να έχει μεγαλύτερη αποδοτικότητα και πωλήσεις, αφού πρώτα μελετήσουμε σε βάθος το προϊόν σας αλλά και τον ανταγωνισμό.

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ BUDGET ΚΑΙ ΜΜΕ

Μελετούμε το προβαλλόμενο προϊόν ή την υπηρεσία σας, ερευνούμε τον ανταγωνισμό, αξιολογούμε το ΜΜΕ (για το αν ανταποκρίνεται στις ανάγκες του κοινού που στοχεύουμε να επηρεάσουμε), θέτουμε το στόχο, κατανέμουμε τον προϋπολογισμό. Επιβλέπουμε την ροή των προβολών, ή μεταδόσεων και αναδιαμορφώνουμε σύμφωνα με τον σφυγμό ή τα μνήματα της αγοράς.

DIGITAL & SOCIAL MEDIA MARKETING

«Όσα περισσότερα post έχω, τόσο το καλύτερο για την επιχείρηση μου! Όσους περισσότερους followers, τόσους περισσότερους πελάτες..!» Μήπως η πιο πάνω νοοτροπία ανήκει και στη δική σας σκέψη; Εάν ναι τότε εμείς είμαστε εδώ για να σας αλλάξουμε γνώμη. Η στρατηγική προώθησης και διαχείρισης των social media σας δεν πρέπει να ορίζονται από τους αριθμούς των likes και των followers, αλλά τους αριθμούς που βρίσκονται πίσω από τα προφανή. Το κοινό σας, το περιεχόμενο που θα προωθείται μέσα από τα social media, αλλά και η παρακολούθηση των στατιστικών αφορά ένα ολοκληρωμένο πλάνο digital & social media marketing που θα προκύψει μέσα από έρευνα τόσο της μέχρι τώρα παρουσίας σας στα social media, συμπεριλαμβανομένων των στόχων που θέλετε να επιτευχθούν αλλά και της παρουσίας του ανταγωνισμού. Η εξειδικευμένη δημοσιογραφική μας ομάδα, μαζί με τον Digital Content Director μας, αναλαμβάνουν να επαναπροσδιορίσουν τη διαδικτυακή σας παρουσία, αλλά και να διαχειριστούν σε βάθος χρόνου την παρουσία σας σε όλες τις πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης.

ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΜΠΑΝΙΑΣ

- Τηλεοπτικά σποτ - Ραδιοφωνικών σποτ - Διαφημιστικές καμπάνιες - Καμπάνιες Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης - Δημιουργία Πλάνου Διαφήμισης στα ΜΜΕ - Social Media - Web Marketing

INTERNET ΜARKETING

Σας βοηθάμε να αναπτύξετε μια Στρατηγική στο διαδίκτυο για την online παρουσία σας, όχι απλά για να «φαίνεστε» αλλά για να κερδίσετε πελάτες! Σας συμβουλεύουμε για τα κείμενα που πρέπει να γράψετε, τα μηνύματα και τις προσφορές σας. Δημιουργούμε μαζί το πλάνο για να μετατρέψετε τον «άγνωστο» επισκέπτη σε «πραγματικό» πελάτη!

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ / ΕΚΘΕΣΕΙΣ / EVENTS

Έχουμε αναπτύξει στρατηγικές συμμαχίες με τους leader του χώρου… Σκοπός, να ενημερώνουμε έγκαιρα τους πελάτες μας, για την θεματολογία των σεμιναρίων, ή εκθέσεων σε Κύπρο, Ελλάδα και Κίνα. Προσαρμόζουμε, Διαφοροποιούμε, Εισηγούμαστε και Εστιάζουμε στην σωστή επιλογή των σεμιναρίων – εκθέσεων και ημερίδων, σύμφωνα με τις ανάγκες των πελατών μας. Παρέχουμε στους πελάτες μας συνεχή υποστήριξη έτσι ώστε να επιτυγχάνουμε σημαντική μείωση κόστους, αποτελεσματικότητα και απόδοση.

CORPORATE SOCIAL RESPONSIBILITY (CSR) - ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ

Στην εποχή μας οι επιχειρήσεις καλούνται να αντιμετωπίσουν και να προσαρμόσουν τις πολιτικές τους σε κοινωνικά ζητήματα που επηρεάζουν άμεσα ή έμμεσα και τις δικές τους επιχειρήσεις, όπως την κλιματική αλλαγή, την προστασία του περιβάλλοντος, την σχέση τους με την κοινωνία και τους ανθρώπους της και πολλά άλλα κοινωνικά ζητήματα. Δεδομένου ότι όλες οι επιχειρήσεις αλληλοεπιδρούν μέσα στην κοινωνία την οποία λειτουργούν, η εταιρική κοινωνική ευθύνη τους εδώ και πάρα πολλά χρόνια έχει καταστεί όχι μόνον ένας από τους βασικούς στρατηγικούς τους στόχους, αλλά και εργαλείο marketing. Όταν αυτή η αλληλεπίδραση τύχει σωστής διαχείρισης από τις επιχειρήσεις, τότε μπορεί να δώσει σημαντικά οφέλη και ώθηση προς όλους τους εμπλεκομένους (επιχείρηση, κοινό και κοινωνία). Η εταιρική κοινωνική ευθύνη σήμερα δεν πρέπει να απουσιάζει από την ατζέντα καμίας εταιρείας, έτσι λοιπόν εμείς είμαστε σε θέση να αναπτύξουμε μαζί σας πλάνο δράσης αναδεικνύοντας την κοινωνική ευθύνη στην οποία συμβάλει η εταιρεία σας, με όποιο budget και αν διαθέτετε.

ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΜΑΣ

Στην εποχή μας οι επιχειρήσεις καλούνται να αντιμετωπίσουν και να προσαρμόσουν τις πολιτικές τους σε κοινωνικά ζητήματα που επηρεάζουν άμεσα ή έμμεσα και τις δικές τους επιχειρήσεις, όπως την κλιματική αλλαγή, την προστασία του περιβάλλοντος, την σχέση τους με την κοινωνία και τους ανθρώπους της και πολλά άλλα κοινωνικά ζητήματα.

Δεδομένου ότι όλες οι επιχειρήσεις αλληλοεπιδρούν μέσα στην κοινωνία την οποία λειτουργούν, η εταιρική κοινωνική ευθύνη τους εδώ και πάρα πολλά χρόνια έχει καταστεί όχι μόνον ένας από τους βασικούς στρατηγικούς τους στόχους, αλλά και εργαλείο marketing.

Όταν αυτή η αλληλεπίδραση τύχει σωστής διαχείρισης από τις επιχειρήσεις, τότε μπορεί να δώσει σημαντικά οφέλη και ώθηση προς όλους τους εμπλεκομένους (επιχείρηση, κοινό και κοινωνία).

Η εταιρική κοινωνική ευθύνη σήμερα δεν πρέπει να απουσιάζει από την ατζέντα καμίας εταιρείας, έτσι λοιπόν εμείς είμαστε σε θέση να αναπτύξουμε μαζί σας πλάνο δράσης αναδεικνύοντας την κοινωνική ευθύνη στην οποία συμβάλει η εταιρεία σας, με όποιο budget και αν διαθέτετε.

Σκοπός της ιστοσελίδας Business Link, είναι η σωστή, έγκυρη και άμεση καταχώρηση, των στοιχείων επικοινωνίας επιχειρήσεων, που εδρεύουν στην Κύπρο. To www.businesslink.com.cy καταγράφει πέραν των 1.800.000 επισκέψεων το χρόνο.

Μέσα από τον τεράστιο όγκο πληροφοριών που παρέχει, ταξινομημένο ανά επαγγελματική κατηγορία, επαρχία, περιοχή και ταχυδρομικό κώδικα, ο εκάστοτε ενδιαφερόμενος έχει την δυνατότητα για εξεύρεση του κατάλληλου γι’ αυτόν target group.

Οι πολλαπλοί τρόποι εύρεσης πληροφοριών, έχουν σχεδιαστεί με τελευταίας τεχνολογίας μηχανισμούς έτσι ώστε, το αποτέλεσμα να δίνει και αριθμητική πληροφόρηση για την εκάστοτε αναζήτηση. Η προώθηση υπηρεσιών και προϊόντων γίνεται στοχευμένα μέσω των υπηρεσιών που παρέχει η εταιρεία μας.

Παρέχουμε τις ακόλουθες υπηρεσίες:
– Μαζική αποστολή email σε χιλιάδες εταιρείες.
– Εκτύπωση εταιρικών διευθύνσεων σε φάκελο ή label.
– Διεκπεραίωση όλων των διαδικασιών της ταχυδρομικής αποστολής.
– Πώληση βάσης  δεδομένων ανά επαγγελματική κατηγορία.
– Διαφημιστική προνομιακή προβολή εταιρεία ανά επαγγελματική κατηγορία.

Βρείτε μας: www.businesslink.com.cy

Το Email αποτελεί σήμερα ίσως τον σημαντικότερο και πιο αποδοτικό τρόπο επικοινωνίας μιας επιχείρησης με τους πελάτες της. Διατηρούμε και συνεχώς αναπτύσσουμε μεγάλες βάσεις δεδομένων, δηλαδή στοιχεία επικοινωνίας εταιριών ταξινομημένα ανά επαγγελματική κατηγορία ή κατηγορίες, χώρα, πόλη, περιοχή, ταχυδρομικό κώδικα, τηλέφωνο, φαξ
χρησιμοποιώντας αυτά τα δεδομένα (στοιχεία επικοινωνίας εταιριών), ως ένα από τα βασικά μέσα που προτείνουμε για την επικοινωνία προώθησης προϊόντων και υπηρεσιών, παρέχουμε σημαντικό πλεονέκτημα στενευμένης προβολής στους πελάτες μας.

Μπορούμε να σας βοηθήσουμε να στήσετε όλο τον μηχανισμό και με την δική σας βάση δεδομένων, στοχεύοντας στο υφιστάμενο πελατολόγιό σας.

Σκοπός της ιστοσελίδας Business Link, είναι η σωστή, έγκυρη και άμεση καταχώρηση των στοιχείων επικοινωνίας εταιριών που εδρεύουν στην Κύπρο.
Μέσα από τον τεράστιο όγκο πληροφοριών που παρέχει, ταξινομημένο ανά επαγγελματική κατηγορία, επαρχία, περιοχή, ταχυδρομικό κώδικα, ο εκάστοτε ενδιαφερόμενος έχει τη δυνατότητα για εξεύρεση του κατάλληλου γι’ αυτόν target group.

Οι πολλαπλοί τρόποι εύρεσης πληροφοριών έχουν σχεδιαστεί έτσι ώστε, το αποτέλεσμα να δίνει πληροφόρηση για την εκάστοτε αναζήτηση.

Η προώθηση υπηρεσιών και προϊόντων γίνεται στοχευμένα μέσω των υπηρεσιών που παρέχει η εταιρεία μας.

Διανομή Φυλλαδίων – Promotion

Η διανομή διαφημιστικού υλικού δεν είναι θέμα κόστους εκτύπωσης και διανομής, αλλά αποτελεσματικότητας που αποδεικνύεται στο ταμείο ή αλλιώς το Return on Investment.

Η εταιρεία μας εδώ και 4 χρονιά έχει αναπτύξει και συνεχώς εξελίσσει το τμήμα διανομής έντυπου ενημερωτικού και διαφημιστικού υλικού. Λόγο του υψηλού κόστους αυτής της ενημερωτικής και/ή διαφημιστικής ενέργειας η Argous Blue Ltd έχει δημιουργήσει μια εξειδικευμένη ομάδα προσωπικού,  συνεργατών και τεχνολογίας που ο βασικός στόχος όλων είναι πρώτιστος ή:

  1. Συμβουλευτική κάλυψη του πελάτη και η καταγραφή των αναγκών του.
  2. Σωστή επιλογή των σημείων διανομής και η οργάνωση χρονοδιαγραμμάτων.
  3. Αποτελεσματικότητα της διανομής (να ξεπερνά εγγυημένα το 90% κάλυψης).
  4. Επίβλεψη των διανομέων με φυσική παρουσία και τεχνική παρακολούθηση.

 

Γνωρίζοντας και κατανοώντας τόσο τις οικονομικές υποχρεώσεις, όσο και τις εμπορικές ανάγκες των επιχειρήσεων και των επαγγελματιών, και σε συνδυασμό με τις άλλες υπηρεσίες marketing που εξειδικεύετε και προσφέρει η εταιρία μας, την καθιστούν την καλύτερη επιλογή δεδομένης της ανταγωνιστικότητας που υπάρχει στο ευρύτερο πλαίσιο της αγοράς.

Επίσης σημαντικό πλεονέκτημα προσδίδει στην αποτελεσματικότητά μας και η πολυετής εμπειρία στην συλλογή τεράστιας βάσης δεδομένων εταιρικών στοιχείων επικοινωνίας που έχουμε στην κατοχή μας, η οποία είναι αναρτημένη στη ιστοσελίδα μας www.businesslink.com.cy.

Ο διαδικτυακός τηλεφωνικός κατάλογο businesslink θεωρείται ο πληρέστερος κατάλογος επιχειρήσεων στη Κύπρο με πάνω από 1.800,000 επίσκεψης το χρόνο. Μια από τις βασικές υπηρεσίες του businesslink είναι και η αποστολή newsletters σε μια τεράστια βάση δεδομένων εταιρικών email, τα οποία είναι ταξινομημένα ανά επαγγελματική κατηγορία, περιοχή, ταχ. Κώδικα, κτλ.

Οι πελάτες μας

Οι πελάτες που μας εμπιστεύονται είναι γνωστές αλυσίδες καταστημάτων, υπεραγορών, επαγγελματιών εστίασης, DIY, εταιρείες υπηρεσιών και εμπορίας προϊόντων, Δήμοι, και εκατοντάδες άλλοι από κάθε επαγγελματική κατηγορία.

Οι συνεργασίες μας χαρακτηρίζονται από συνέπεια, εμπιστοσύνη αλλά και την ανάγκη για συνεχόμενη ανάπτυξη και διαρκή ενημέρωση, ώστε κάθε νέο βήμα διαφημιστικής προβολής να είναι πολύ καλά μελετημένο και αποτελεσματικό.

This post is also available in: Αγγλικα