Παραγωγή και εκτέλεση εκστρατειών ενημέρωσης κατά των Κοινωνικών Προβλημάτων και Νεανικής Παραβατικότητας

Η εταιρία μας μέσο των εντύπων και των άλλων μέσον μαζικής επικοινωνίας που διαθέτει, παράγει και δημοσιεύει Ενημερωτικές Εκστρατείες κατά των Κοινωνικών Προβλημάτων και Νεανικής Παραβατικότητας. Με την ενεργή υποστήριξη σχεδόν όλων των Υπουργείων από χρονιά σε χρονιά, όπως το Υγείας, Άμυνας, Παιδείας και Πολιτισμού, Υπουργείου Μεταφορών Επικοινωνιών και Έργων, του Σταδίου Γ.Σ.Π., Κ.Ο.Α., και πολλών άλλων κυβερνητικών και μη κυβερνητικών φορέων, καθώς και με την υποστήριξη των χορηγών, προβαίνουμε στη παραγωγή των θεματικών διμηνιαίων εκστρατειών που αναφέρουμε πιο κάτω:

  • Bullying & Cyber Bullying
  • Ρατσισμός
  • Κακοποίηση Γυναικών
  • Διαδικτυακή ΕξάρτησηΟδική Ασφάλεια
  • Εκστρατεία Ενημέρωσης με θέμα “Κανόνες Υγειονομικής Συμπεριφοράς του κοινού για την μετά κορωνοϊό εποχή”

Πραγματοποιούμε τρεις φωτογραφικές παραγωγές ανά εκστρατεία με σκηνές που διαδραματίζουν και αποτυπώνουν (σε αφίσα μεγέθους 48Χ68 cm) το κοινωνικό πρόβλημα – μήνυμα , δίνοντας ένα βαθύτερο νόημα μέσω της φωτογραφικής παραγωγής και του γραπτού κοινωνικού μηνύματος.

Σκοπός των εκστρατειών είναι η ενημέρωση γενικότερα του κοινού αλλά και ειδικότερα των παιδιών σε θέματα Κοινωνικών Προβλημάτων και Νεανικής Παραβατικότητας. Ευελπιστούμε με τη συνεργασία σας, να μεταφέρουμε όλοι μαζί δυνατά μηνύματα με κύριο σλόγκαν και μότο μας:

Γίνε και εσύ κρίκος στην αλυσίδα των εκστρατειών…

Όλοι οι εμπλεκόμενοι Κρατικοί και Ημικρατικοί φορείς δεν συμμετέχουν με οποιονδήποτε τρόπο οικονομικά σε κανένα στάδιο της διαδικασίας παραγωγής/υλοποίησης και ανάρτησης των αφισών.

Συμμετοχή Φωτογραφιζόμενων: Συμμετέχουν επώνυμοι Κύπριοι από τον χώρο της δημοσιογραφίας, ηθοποιοί, παρουσιαστές, αθλητές, παιδιά (με την έγγραφη άδεια των γονέων) κτλ.

Δημοσιότητα: Η φιλοσοφία μας είναι ότι, το εκάστοτε κοινωνικό μήνυμα πρέπει να παίρνει όσο το δυνατό, μεγαλύτερη δημοσιότητα – θέαση, καθώς επίσης να καλύπτει και το μεγαλύτερο κοινωνικό σύνολο του πληθυσμού. Με τη συνεργασία και την άδεια των πιο πάνω Οργανισμών, εξασφαλίζουμε την ανάρτηση των αφισών σε δεκάδες δημόσιους χώρους.

This post is also available in: Αγγλικα