Υπηρεσίες

Η επίτευξη των στόχων των συνεργατών μας, είναι η ικανοποίηση των αναγκών των ίδιων τους των πελατών.

ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΩΝ PROJECT

Για εμάς κάθε επιτυχημένη επιχειρηματική πράξη, ξεκινάει πάντοτε από μία ιδέα. Η εμπειρία μας στην ανάπτυξη μιας απλής ιδέας μέσα από επαγγελματικά και εμπεριστατωμένα επιχειρηματικά Project, εγγυάται την σίγουρη επιτυχία. Κάνουμε την ιδέα σας πράξη με πραγματικά και μετρήσιμα αποτελέσματα

ΕΡΕΥΝΑ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ BUSINESS & MARCOM PLAN

Κάθε μας πρόταση κρύβει πίσω της μια συστηματική, αντικειμενική και εξακριβωμένη έρευνα. Αναζητώντας πληροφορίες και όλα τα συναφή που αφορούν το δικό σας Project, μέσα από την εξατομικευμένη έρευνα που γίνεται για κάθε πελάτη μας ξεχωριστά, είμαστε σε θέση να πούμε με σιγουριά τι είναι αυτό που θα σας κάνει να είστε πάντα ένα βήμα μπροστά από τους ανταγωνιστές σας, δημιουργώντας εξατομικευμένα business and MarCom plan, αποκλειστικά για εσάς.

ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΠΩΛΗΣΕΩΝ / ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΠΩΛΗΤΩΝ

Μαζί μπορούμε να αναδείξουμε το προϊόν, ή την υπηρεσία σας, και να τα προσδιορίσουμε (καθορίζω, ορίζω κάτι με ακρίβεια χωρίς να αφήνω περιθώρια ασαφειών) στο κοινό. Στόχος μας δεν είναι μια πρόσκαιρη ανάπτυξη των πωλήσεων μιας εταιρείας, αλλά η αύξηση τους μακροπρόθεσμα. Γι’ αυτό το λόγο, είμαστε σε θέση να εκπαιδεύσουμε το προσωπικό σας έτσι ώστε να έχει μεγαλύτερη αποδοτικότητα και πωλήσεις, αφού πρώτα μελετήσουμε σε βάθος το προϊόν σας αλλά και τον ανταγωνισμό.

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ BUDGET ΚΑΙ ΜΜΕ

Μελετούμε το προβαλλόμενο προϊόν ή την υπηρεσία σας, ερευνούμε τον ανταγωνισμό, αξιολογούμε το ΜΜΕ (για το αν ανταποκρίνεται στις ανάγκες του κοινού που στοχεύουμε να

επηρεάσουμε), θέτουμε το στόχο, κατανέμουμε τον προϋπολογισμό. Επιβλέπουμε την ροή των προβολών, ή μεταδόσεων και αναδιαμορφώνουμε σύμφωνα με τον σφυγμό ή τα μνήματα της αγοράς.

DIGITAL & SOCIAL MEDIA MARKETING

«Όσα περισσότερα post έχω, τόσο το καλύτερο για την επιχείρηση μου! Όσους περισσότερους followers, τόσους περισσότερους πελάτες..!» Μήπως η πιο πάνω νοοτροπία ανήκει και στη δική σας σκέψη; Εάν ναι τότε εμείς είμαστε εδώ για να σας αλλάξουμε γνώμη. Η στρατηγική προώθησης και διαχείρισης των social media σας δεν πρέπει να ορίζονται από τους αριθμούς των likes και των followers, αλλά τους αριθμούς που βρίσκονται πίσω από τα προφανή. Το κοινό σας, το περιεχόμενο που θα προωθείται μέσα από τα social media, αλλά και η παρακολούθηση των στατιστικών αφορά ένα ολοκληρωμένο πλάνο digital & social media marketing που θα προκύψει μέσα από έρευνα τόσο της μέχρι τώρα παρουσίας σας στα social media, συμπεριλαμβανομένων των στόχων που θέλετε να επιτευχθούν αλλά και της παρουσίας του ανταγωνισμού. Η εξειδικευμένη δημοσιογραφική μας ομάδα, μαζί με τον Digital Content Director μας, αναλαμβάνουν να επαναπροσδιορίσουν τη διαδικτυακή σας παρουσία, αλλά και να διαχειριστούν σε βάθος χρόνου την παρουσία σας σε όλες τις πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης.

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ / ΕΚΘΕΣΕΙΣ / EVENTS

Έχουμε αναπτύξει στρατηγικές συμμαχίες με τους leader του χώρου… Σκοπός, να ενημερώνουμε έγκαιρα τους πελάτες μας, για την θεματολογία των σεμιναρίων, ή εκθέσεων σε Κύπρο, Ελλάδα και Κίνα. Προσαρμόζουμε, Διαφοροποιούμε, Εισηγούμαστε και Εστιάζουμε στην σωστή επιλογή των σεμιναρίων – εκθέσεων και ημερίδων, σύμφωνα με τις ανάγκες των πελατών μας. Παρέχουμε στους πελάτες μας συνεχή υποστήριξη έτσι ώστε να επιτυγχάνουμε σημαντική μείωση κόστους, αποτελεσματικότητα και απόδοση.

CORPORATE SOCIAL RESPONSIBILITY (CSR) - ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ

Στην εποχή μας οι επιχειρήσεις καλούνται να αντιμετωπίσουν και να προσαρμόσουν τις πολιτικές τους σε κοινωνικά ζητήματα που επηρεάζουν άμεσα ή έμμεσα και τις δικές τους επιχειρήσεις, όπως την κλιματική αλλαγή, την προστασία του περιβάλλοντος, την σχέση τους με την κοινωνία και τους ανθρώπους της και πολλά άλλα κοινωνικά ζητήματα. Δεδομένου ότι όλες οι επιχειρήσεις αλληλοεπιδρούν μέσα στην κοινωνία την οποία λειτουργούν, η εταιρική κοινωνική ευθύνη τους εδώ και πάρα πολλά χρόνια έχει καταστεί όχι μόνον ένας από τους βασικούς στρατηγικούς τους στόχους, αλλά και εργαλείο marketing. Όταν αυτή η αλληλεπίδραση τύχει σωστής διαχείρισης από τις επιχειρήσεις, τότε μπορεί να δώσει σημαντικά οφέλη και ώθηση προς όλους τους εμπλεκομένους (επιχείρηση, κοινό και κοινωνία). Η εταιρική κοινωνική ευθύνη σήμερα δεν πρέπει να απουσιάζει από την ατζέντα καμίας εταιρείας, έτσι λοιπόν εμείς είμαστε σε θέση να αναπτύξουμε μαζί σας πλάνο δράσης αναδεικνύοντας την κοινωνική ευθύνη στην οποία συμβάλει η εταιρεία σας, με όποιο budget και αν διαθέτετε.