Εὖ ζῆν Water

Η ΙΔΕΑ ΜΑΣ

Εὖ ζῆν Water, μια ιδέα που ξεκίνησε το 2018 από μια ομάδα εθελοντών, που όραμά τους ήταν η δημιουργία ενός κερδοφόρου project όπου θα απέφερε κέρδη στον Μη Κερδοσκοπικό Οργανισμό Κ.ΕΝ.Θ.Ε.Α., όπου τα έσοδα θα συνέβαλαν ακόμη περσότερο στο ήδη σημαντικό έργο του οργανισμού ενάντια στις εξαρτήσεις.

Μετά από πολλές έρευνες αγοράς, οικονομοτεχνικές μελέτες, δημιουργία πλάνου marketing, δημιουργία πλάνου προώθησης και πωλήσεων, ετικετών και πολλά άλλα, το όραμα έγινε πραγματικότητά και το νερό Εὖ ζῆν ήταν έτοιμο να μπει στη Κυπριακή αγορά.

Τον Ιούλιο του 2019 το νερό Εὖ ζῆν κυκλοφόρησε σε υπεραγορές, περίπτερα, φρουταγορές, ξενοδοχειακές εγκαταστάσεις, εταιρείες καθώς και σε πολλά άλλα σημεία πώλησης. Το μερίδιο της αγοράς που αναφέρεται πιο πάνω, αγκάλιασε το νερό Εὖ ζῆν ως προϊόν κοινωνικής ευθύνης και συνέβαλε ενεργά με το να τοποθετηθεί μέσα στα καταστήματα τους.

Από τότε μέχρι σήμερα το νερό Εὖ ζῆν έχει κερδίσει σημαντικό έδαφος σε υπεραγορές, εταιρείες και άλλα σημεία πώλησης αλλά και μια θέση στις καρδιές των καταναλωτών, αφού επιλέγοντας να το αγοράσουν συμβάλουν και αυτοί με τη σειρά τους στον αγώνα ενάντια στις εξαρτήσεις.

Ο Μ.Κ.Ο. Κ.ΕΝ.Θ.Ε.Α. ανέθεσε το 2019 την εμπορική διαχείριση του νερού με την εμπορική επωνυμία «Ευ ζην» στην εταιρεία μας, που με την εθελοντική της συνεισφορά επιβλέπει, συντονίζει και αναλαμβάνει όλες τις ενέργειες της εμπορικής διαχείρισης και πωλήσεων, καθώς επίσης και την προώθηση αυτών.