Εμείς – Argous Blue

ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ

Ο Στόχος της Argous Blue είναι, να δημιουργεί τις προϋποθέσεις μέσω των υπηρεσιών της ώστε να λειτουργεί ως πύλη ανάμεσα στους πελάτες της και την αγορά, αποφέροντας τους το καλύτερο οικονομικό αποτέλεσμα.

ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ

Η φιλοσοφία μας πηγάζει από διδάγματα των αρχαίων Ελλήνων και Κινέζων φιλοσόφων που επηρέασαν και διαμόρφωσαν τη σκέψη και τη δράση σε Ανατολή και Δύση. Η φρόνηση, δηλαδή, η σωστή κρίση με γνώμονα το κοινό καλό. Η σωφροσύνη στην διαχείριση των επιθυμιών. Η πειθαρχία και η ανδρεία, που συνδέονται με τολμηρές, αλλά ταυτόχρονα συνετές αποφάσεις για την παραδειγματική ηγεσία. Η δικαιοσύνη προς αυτούς που σε στηρίζουν και προς τους αντίπαλους σου. Η σοφία, εννοώντας τη γνώση για το τι ισχύει και τι όχι και τα αίτιά τους. Η παραδειγματική συμπεριφορά, όπως εκδηλώνεται από τα μοντέλα ρόλους που αναζητούμε στους ηγέτες. Η ενσυναίσθηση, ως ικανότητα να αντιλαμβάνεται κανείς τα συναισθήματα και τις ανάγκες των άλλων. Η υπευθυνότητα για τις πράξεις μας και τη συνεκτίμηση των συνεπειών τους στους άλλους. Η εγκράτεια, καθώς και η έμφαση στο συλλογικό καλό και στο πνεύμα συνεργασίας.

ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ

Όπως η ροή του νερού διαμορφώνεται από τη μορφολογία του εδάφους, έτσι και η ροή της σκέψης μας πρέπει να διαμορφώνει τις ενέργειες και την ροή της αγοράς. Δανειστήκαμε και διαφοροποιήσαμε ελαφρός αυτό που έχει γράψει ο μεγάλος Κινέζος θεωρητικός της στρατηγικής Sun Tzu, “Η τέχνη του πολέμου” (The Art of War), ~5ος αιώνας π.χ. Πιστεύουμε ότι σε όλα τα Project και σε όλες τις ενέργειες Marketing πρέπει να θέτεις πρώτα τον Στόχο. Έτσι ως βασική μας αρχή, θέτουμε το Στόχο, Σχεδιάζουμε την Στρατηγική, και Υλοποιούμε Αποτελεσματικά… με γνώμονα να φέρουμε την επιχείρηση σας μπροστά σε ιδανικούς πελάτες.

ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

Βασική αρχή της εταιρείας μας είναι ο σεβασμός προς τους συνεργάτες μας. Η γνώμη καθενός από αυτούς είναι για εμάς θεμέλιος λίθος στο χτίσιμο κάθε νέας συνεργασίας, καθώς πιστεύουμε ότι αυτό είναι η βάση της επιτυχίας. Η αξιοπιστία, η ευελιξία, η αμεσότητα και η πλήρη τήρηση των συμφωνιών μας είναι αυτό που μας κάνει να ξεχωρίζουμε, σε μια εποχή που στον χώρο του επιχειρείν η εμπιστοσύνη είναι αξία ανεκτίμητη.

ΠΡΟΦΙΛ Argous Blue

H εταιρεία Argous Blue ασχολείται με:

  • Συμβουλευτικές υπηρεσίες Marketing και επικοινωνίας
  • Θεματικά σεμινάρια και διοργάνωση εκθέσεων
  • Ανάπτυξη και προώθηση επιχειρηματικών πλάνων
  • Έρευνα
  • Προώθηση πωλήσεων
  • Διαχείριση budget και ΜΜΕ,
  • Τηελοπτικές και ραδιοφωνικές παραγωγές, κ.α.

40.600

εταιρείες

2.500.000

επισκέψεις το 2018

2350

πελάτες

100

% επεξεργασία δεδομένων

This post is also available in: Αγγλικα