Ενημερωτική Εκστρατεία “Οδική Ασφάλεια” Δεκέμβριος 2020

Ενημερωτική Εκστρατεία: “Οδική Ασφάλεια”. 

Η Argous Blue Ltd ανακοινώνει την Εκστρατεία Ενημέρωσης με θέμα ” Οδική Ασφάλεια”.  

Οργάνωση και εκτέλεση παραγωγής
● Argous Blue Ltd
● Χορηγοί επικοινωνίας: Ο διαδικτυακός τηλεφωνικός κατάλογος επιχρίσεων Businesslink, το οικογενειακό portal Mrs Mommy και το περιοδικό galastyle.
● Σενάρια παραγωγής αφισών: Δημήτρης Θεοφανόπουλος
● Graphic Designer: Vassos Pratziotis by Crazymouse Design Studio Ltd


Η εκστρατεία έχει εγκριθεί από το Συμβούλιο Οδικής Ασφάλειας

Στηρίζουν

Τις εκστρατείες στηρίζουν το Υπουργείο Άμυνας, το Υπουργείο Υγείας, το Υπουργείο Μεταφορών Επικοινωνιών και Έργων, τα Ταχυδρομεία Κύπρου και ο Κυπριακός Οργανισμός Αθλητισμού.

Η ανάρτηση των αφισών γίνεται σε όλα τα, Στρατόπεδα, Νοσοκομεία και Κέντρα Υγείας, Αθλητικά Κέντρα του Κ.Ο.Α. και τα ταχυδρομεία Κύπρου.

Οι εκστρατείες αυτές πραγματοποιούνται στα πλαίσια μιας σειράς εκστρατειών που στόχο έχουν την ευρύτερη ενημέρωση του κοινού σε θέματα Κοινωνικών Προβλημάτων & Νεανικής Παραβατικότητας, όπως το Bullying & Cyber Bullying, την Οδική Ασφάλεια , την Διαδικτυακή Εξάρτηση κτλ.

 

Ευχαριστίες

Ευχαριστούμε θερμά τα πιο πάνω Υπουργεία, τον Κ.Ο.Α., το Συμβούλιο Οδικής Ασφάλειας και τους λειτουργούς αυτών, τους συνεργάτες μας και κατ’ επέκταση όλους όσους συνέβαλαν στην πραγματοποίηση των εκστρατειών. Χωρίς τη δική τους συμμετοχή δεν θα ήταν δυνατόν να κοινοποιήσουμε αυτά τα μηνύματα στο ευρύτερο κοινό.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες στους χορηγούς και υποστηρικτές μας:

Το Νερό Εὖ ζῆν, C.A. PAPAELLINAS LTD, ΟΠΑΠ, C.T.C. AUTOMOTIVE  –  HYUNDAI, Royal Crown Insurance, C.T.C. AUTOMOTIVE – Michelin, PARADISIOTIS LTD και την A.PSALTIS & SONS LTD.

Εμείς με την σειρά μας, δεσμευόμαστε ότι θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό και το 2021, για να ενημερώσουμε ακόμα περισσότερους πολίτες και ειδικότερα τα παιδιά.

Related Posts