Ενημερωτική Καμπάνια: “Κανόνες Υγειονομικής Συμπεριφοράς του κοινού για την μετά κορωνοϊό εποχή” – Argous Blue

Ενημερωτική Καμπάνια: “Κανόνες Υγειονομικής Συμπεριφοράς του κοινού για την μετά κορωνοϊό εποχή”

Ενημερωτική Καμπάνια: “Κανόνες Υγειονομικής Συμπεριφοράς του κοινού για την μετά κορωνοϊό εποχή”

Η Argous Blue Ltd ανακοινώνει την Εκστρατεία Ενημέρωσης με θέμα “Κανόνες Υγειονομικής Συμπεριφοράς του κοινού για την μετά κορωνοϊό ​ εποχή”.

Οργάνωση και εκτέλεση παραγωγής

  • Argous Blue Ltd
  • Χορηγοί επικοινωνίας: Ο διαδικτυακός τηλεφωνικός κατάλογος επιχειρήσεων Businesslink & το περιοδικό galastyle.
  • Ιδέα – Σενάρια φωτογραφικών παραγωγών: Δημήτρης Θεοφανόπουλος
  • Art & Fashion Photographer: Χάρης Ευαγόρου
  • Graphic Designer: Vassos Pratziotis by Crazymouse Design Studio Ltd

Στηρίζουν

Τις εκστρατείες στηρίζουν το Υπουργείο Άμυνας, το Υπουργείο Υγείας, το Υπουργείο Μεταφορών Επικοινωνιών και Έργων, τα Ταχυδρομεία Κύπρου και ο Κυπριακός Οργανισμός Αθλητισμού.

Η ανάρτηση των αφισών γίνεται σε όλα τα, Στρατόπεδα, Νοσοκομεία και Κέντρα Υγείας, Αθλητικά Κέντρα του Κ.Ο.Α. και τα ταχυδρομεία Κύπρου.

Οι εκστρατείες αυτές πραγματοποιούνται στα πλαίσια από μια σειρά εκστρατειών που στόχο έχουν την ευρύτερη ενημέρωση του κοινού σε θέματα Κοινωνικών Προβλημάτων & Νεανικής Παραβατικότητας, όπως το Bullying & Cyber Bullying, την Οδική Ασφάλεια και Διαδικτυακή Εξάρτηση κτλ.

Ευχαριστίες

Ευχαριστούμε θερμά τα πιο πάνω Υπουργεία, τον Κ.Ο.Α. και τους λειτουργούς αυτών, τους συνεργάτες μας και κατ’ επέκταση όλους όσους συνέβαλαν στην πραγματοποίηση των εκστρατειών. Χωρίς τη δική τους συμμετοχή δεν θα ήταν δυνατόν να κοινοποιήσουμε αυτά τα μηνύματα στο ευρύτερο κοινό.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες στους χορηγούς και υποστηρικτές μας:

Το Νερό Εὖ ζῆν, ΟΠΑΠ, Νοσοκομείο Τίμιος Σταυρός, C.T.C. AUTOMOTIVE LTD -HYUNDAI, Παγκύπριο Οργανισμό Αγελαδοτρόφων, Υπεραγορά SMART, BIONIC, Global College/R&Z.

Επίσης ευχαριστίες στις κυρίες Σωτηρίου Γεωργία και της Έντζι Ζακαρία για την συμμετοχή τους στη φωτογράφηση εκ μέρους της σχολής κομμωτικής Μόδεστος, και την Ίζα Ξενίδου επίσης για τη δική της συμμετοχή στη φωτογράφιση.

Εμείς με την σειρά μας, δεσμευόμαστε ότι θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό και το 2020, για να ενημερώσουμε ακόμα πιο πολλούς πολίτες και ειδικότερα τα παιδιά.