2019 Ενημερωτική Καμπάνια / Οδική Ασφάλεια

Το Businesslink και το περιοδικό Galastyle ανακοινώνουν Εκστρατεία Ενημέρωσης με θέμα την Οδική Ασφάλεια.

 Οργάνωση και εκτέλεση παραγωγής

  • Argous Blue Ltd (Businesslink & galastyle).
  • Ιδέα – Σενάρια φωτογραφικών παραγωγών: Δημήτρης Θεοφανόπουλος
  • Art & Fashion Photographer: Χάρης Ευαγόρου
  • Graphic Designer: Vassos Pratziotis by Crazymouse Design Studio Ltd

 

Στηρίζουν

Τις εκστρατείες στηρίζουν το Υπουργείο Άμυνας, το Υπουργείο Υγείας, το Υπουργείο Μεταφορών Επικοινωνιών και Έργων, τα Ταχυδρομεία Κύπρου, ο Κυπριακός Οργανισμός Αθλητισμού και το Στάδιο Γ.Σ.Π.

Η ανάρτηση των αφισών γίνεται σε όλα τα, Στρατόπεδα, Νοσοκομεία και Κέντρα Υγείας, Αθλητικά Κέντρα του Κ.Ο.Α., τα ταχυδρομεία και στο Στάδιο Γ.Σ.Π.

Οι εκστρατείες αυτές πραγματοποιούνται στα πλαίσια από μια σειρά εκστρατειών που στόχο έχουν την ευρύτερη ενημέρωση του κοινού σε θέματα Κοινωνικών Προβλημάτων & Νεανικής Παραβατικότητας, όπως το Bullying & Cyber Bullying, την Οδική Ασφάλεια  και Διαδικτυακή Εξάρτηση.

 

Ευχαριστίες

Ευχαριστούμε θερμά τα πιο πάνω Υπουργεία, τον Κ.Ο.Α., το Στάδιο ΓΣΠ, και τους λειτουργούς αυτών, τους συνεργάτες μας και κατ’ επέκταση όλους όσους συνέβαλαν στην πραγματοποίηση των εκστρατειών. Χωρίς τη δική τους συμμετοχή δεν θα ήταν δυνατόν να κοινοποιήσουμε αυτά τα μηνύματα στο ευρύτερο κοινό.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες στους χορηγούς και υποστηρικτές μας:

ΟΠΑΠ, C.A. PAPAELLINAS & CO LTD, RCB BANK, Petrolina (Holdings) Public Ltd, C.T.C. AUTOMOTIVE LTD –  HYUNDAI, ROYAL CROWN INSURANCE LTD, A.PSALTIS & SONS LTD και το νερό ευ ζην.

Εμείς με την σειρά μας, δεσμευόμαστε ότι θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό και το 2020, για να ενημερώσουμε ακόμα πιο πολλούς πολίτες και ειδικότερα τα παιδιά.

Related Posts