5η Εκστρατεία για το 2018 – “Οδική Ασφάλεια” – Argous Blue

5η Εκστρατεία για το 2018 – “Οδική Ασφάλεια”

Το Businesslink και το περιοδικό Galastyle ανακοινώνουν την 5η Εκστρατεία Ενημέρωσης για το 2018 με θέμα την Οδική Ασφάλεια.

Ευχαριστούμε θερμά τον Παναγιώτη Δημόπουλο και τον Νικόλα Ιωαννίδη, για την ανταπόκρισή τους στο να συμμετέχουν ενεργά σε αυτήν την προσπάθεια.

  • Οργάνωση και εκτέλεση παραγωγής: Argous Blue Ltd ( Businesslink & galastyle).
  • Ιδέα – Σενάρια φωτογραφικών παραγωγών: Δημήτρης Θεοφανόπουλος
  • Art & Fashion Photographer: Χάρης Ευαγόρου
  • Graphic Designer: Vassos Pratziotis by Crazymouse Design Studio Ltd

Τις εκστρατείες στηρίζουν το Υπουργείο Υγείας, το Υπουργείο Μεταφορών Επικοινωνιών και Έργων, τα Ταχυδρομεία Κύπρου, ο Κυπριακός Οργανισμός Αθλητισμού και το Στάδιο ΓΣΠ.

Η ανάρτηση των αφισών γίνεται σε όλα τα, Νοσοκομεία και Κέντρα Υγείας, Αθλητικά Κέντρα του Κ.Ο.Α.,τα ταχυδρομεία και στο Στάδιο Γ.Σ.Π.

Οι εκστρατείες αυτές πραγματοποιούνται στα πλαίσια από μια σειρά εκστρατειών που στόχο έχουν την ευρύτερη ενημέρωση του κοινού σε θέματα Κοινωνικών Προβλημάτων & Νεανικής Παραβατικότητας, όπως την Οδική Ασφάλεια, τη Διαδικτυακή Εξάρτηση, τον Ρατσισμό, το Bullying & Cyber Bullying κτλ.

Στόχος μας είναι η ενημέρωση όσο το δυνατόν περισσοτέρων κοινωνικών ομάδων.

Ευχαριστούμε θερμά τα πιο πάνω Υπουργεία, τον Κ.Ο.Α., το Στάδιο ΓΣΠ, τους συνεργάτες και κατ’ επέκταση όλους όσους συνέβαλαν στην πραγματοποίηση των εκστρατειών. Χωρίς τη δική τους συμμετοχή δεν θα ήταν δυνατόν να κοινοποιήσουμε αυτά τα μηνύματα στο ευρύτερο κοινό.

 

Ιδιαίτερες ευχαριστίες στους χορηγούς και υποστηρικτές μας:

RCBΟΠΑΠ ΚΥΠΡΟΥC.A. PAPAELLINASPETROLINAROYAL CROWN INSURANCEPARADISIOTISA. PSALTIS & SONS

Θερμές ευχαριστίες στην εταιρία PROCOPIOU MEDI SHOP για την παραχώρηση του τροχοκαθίσματος.

Εμείς με την σειρά μας, δεσμευόμαστε ότι θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό και το 2019, για να ενημερώσουμε ακόμα πιο πολλούς πολίτες και ειδικότερα τα παιδιά.

This post is also available in: Αγγλικα

Related Posts