3η Εκστρατεία για το 2018 – “Διαδικτυακή Εξάρτηση”

Το Businesslink και το περιοδικό Galastyle ανακοινώνουν την 4η Εκστρατεία Ενημέρωσης για το 2018 με θέμα την Διαδικτυακή Εξάρτηση.

Ευχαριστούμε θερμά τον Αντρέα Δημητρόπουλο, την Αλεξία Αναστασίου, την Παναρέτη Ιωάννου, την Χαρά Χαραλάμπους και του γονείς του μικρού Λάμπρου Τριάντος για την ανταπόκρισή τους στο να συμμετέχουν ενεργά σε αυτήν την προσπάθεια.

  • Οργάνωση και εκτέλεση παραγωγής: Argous Blue Ltd ( Businesslink & galastyle).
  • Ιδέα – Σενάρια φωτογραφικών παραγωγών: Δημήτρης Θεοφανόπουλος
  • Art & Fashion Photographer: Χάρης Ευαγόρου
  • MUA: Sotiris Lovaris
  • Hair: Alexandrou Panagiotis & Despoina Polykarpou by P.S. For U HAIR SALON
  • Graphic Designer: Vassos Pratziotis by Crazymouse Design Studio Ltd

Τις εκστρατείες στηρίζουν το Υπουργείο Υγείας, το Υπουργείο Μεταφορών Επικοινωνιών και Έργων, τα Ταχυδρομεία Κύπρου, ο Κυπριακός Οργανισμός Αθλητισμού και το Στάδιο ΓΣΠ.

Η ανάρτηση των αφισών γίνεται σε όλα τα, Νοσοκομεία και Κέντρα Υγείας, Αθλητικά Κέντρα του Κ.Ο.Α.,τα ταχυδρομεία και στο Στάδιο Γ.Σ.Π.

Οι εκστρατείες αυτές πραγματοποιούνται στα πλαίσια από μια σειρά εκστρατειών που στόχο έχουν την ευρύτερη ενημέρωση του κοινού σε θέματα Κοινωνικών Προβλημάτων & Νεανικής Παραβατικότητας, όπως την Οδική Ασφάλεια, τη Διαδικτυακή Εξάρτηση, τον Ρατσισμό, το Bullying & Cyber Bullying κτλ.

Στόχος μας είναι η ενημέρωση όσο το δυνατόν περισσοτέρων κοινωνικών ομάδων.

Ευχαριστούμε θερμά τα πιο πάνω Υπουργεία, τον Κ.Ο.Α., το Στάδιο ΓΣΠ, τους συνεργάτες και κατ’ επέκταση όλους όσους συνέβαλαν στην πραγματοποίηση των εκστρατειών. Χωρίς τη δική τους συμμετοχή δεν θα ήταν δυνατόν να κοινοποιήσουμε αυτά τα μηνύματα στο ευρύτερο κοινό.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες στους χορηγούς και υποστηρικτές μας:

Τράπεζα ΚύπρουΚΕΝΘΕΑFord Michaels Automotive Ltd, eos, ΟΠΑΠMTNDHLBIONICSmart

Θερμές ευχαριστίες στο ξενοδοχείο Cleopatra για την φιλοξενία.

Εμείς με την σειρά μας, δεσμευόμαστε ότι θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό μέχρι το τέλος του 2018 αλλά και για το 2019, για να ενημερώσουμε ακόμα πιο πολλούς πολίτες και ειδικότερα τα παιδιά.

 

 

This post is also available in: Αγγλικα

Related Posts