Διάσκεψη Τύπου – 34ο Φεστιβάλ Αγίας Νάπας – Argous Blue

Διάσκεψη Τύπου – 34ο Φεστιβάλ Αγίας Νάπας

H Argous Blue στην παρούσα εκδήλωση ανέλαβε και διεκπερέωσε με απόλυτη επιτυχία και σε συνεργασία με τον Δήμο Αγίας Νάπας την έκθεση και τα εγκαίνια της.  Επίσης, η εταιρεία μας είχε αναλάβει την διοργάνωση της Δημοσιογραφικής Διάσκεψης στις 26 Σεπτεβρίου στα πλαίσια του 34ου Φεστιβάλ Αγίας Νάπας, την προώθηση της έκθεσης και των εγκαινίων σε όλα τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης καθώς επίσης την πρόσκληση επισήμων, οργανισμών και επιχειρηματιών που συμβάλουν ενεργά στην οικονομική και πολιτιστική ανάπτυξη της περιοχής.
Έκθεση

Η ειδικές κατασκευές και οι εκτυπώσεις της έκθεσης επίσης τις επιμελήθηκε η εταιρεία μας.

 

 

Την Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2018, πραγματοποιήθηκε διάσκεψη τύπου στο πλαίσιο του 34ου Φεστιβάλ Αγίας Νάπας, από τον Δήμαρχο Αγίας Νάπας κ. Γιάννη Καρούσο, στην παρουσία του πρώην πρέσβη της Κίνας κυρίου Zhao Yali  και του προέδρου του οργανισμού C.G.A Cyprus Guangdong Association of Commerce κ. Yang Deming.

Ο κ. Γιάννης Καρούσος ανέλυσε την τουριστική, επιχειρηματική επενδυτική αλλά και πολιτιστική σύνδεση των δύω χωρών τονίζοντας την σημαντικότητα των επενδυτικών δραστηριοτήτων των Κινέζων στην ευρύτερη περιοχή της επαρχίας Αμμοχώστου.

 

Ακολουθούν σημαντικές ανακοινώσεις που έχουν αναφερθεί:

  1. Επενδύσεις πέραν €400.000.000 ευρώ τα τελευταία χρόνια στην Αγία Νάπα
  2. Άνοιγμα γραφείου Δήμου Αγίας Νάπας στο Hong Kong
  3. 1ο Τουριστικό Συνέδριο Αγίας Νάπας
  4. ΡΕΚΟΡ Guinness – Μαζικοί γάμοι στην Αγία Νάπα

This post is also available in: Αγγλικα

Related Posts