Εγκαίνια του Ομίλου Εταιρειών JimChang Global Corporation Group στο Παραλίμνι – Argous Blue

Εγκαίνια του Ομίλου Εταιρειών JimChang Global Corporation Group στο Παραλίμνι

Στις 2 Αυγούστου 2018 πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του ομίλου εταιρειών Jimchang Global Corporation Group στο Παραλίμνι παρουσίας του προσωπικού του ομίλου αλλά και εκλεκτών προσκεκλημένων. Διοργανωτής της εκδήλωσης ήταν η εταιρεία μας, Argous Blue.

Μεταξύ άλλων στα εγκαίνια το παρών τους έδωσαν στελέχη εταιρειών, ελεγκτικών γραφείων, τραπεζών, πολιτικά πρόσωπα αλλά και του Δήμαρχου Παραλιμνίου, ο οποίος εξέφρασε την στήριξη του προς τους επενδυτές, αναφέροντας ότι αυτή η επένδυση στον Παραλίμνι δίνει της απαντήσεις σε όσους δεν πίστεψαν ότι το Παραλίμνι μπορεί να αποτελέσει οικονομικό κέντρο ανάπτυξης. Στην εκδήλωση παρευρέθηκε επίσης και ο συνεργάτης τους και βουλευτής κ. Χριστάκη Τζιοβάννι όπου και ανέφερε ότι η επιλογή της ελεύθερης Αμμοχώστου ως έδρα ενός κολοσσού όπως η Jimchang είναι ιδιαίτερα τιμητική για την τοπική κοινωνία, οικονομία και ανάπτυξη. “Σήμερα ο κ. Tommy και η κα. Vicky αποδεικνύουν περίτρανα σε όλους ότι είναι η ώρα να πιστέψουμε στην επαρχία Αμμοχώστου, να πιστέψουμε ότι είναι η ραχοκοκαλιά της τουριστικής βιομηχανίας και του τομέα ανάπτυξης γης, και γιατί όχι, να πιστέψουμε ότι μπορεί να γίνει κέντρο και για άλλους τομείς όπως η παιδεία, υγεία κλπ.”

Σε δηλώσεις τους οι επενδυτές έκαναν ιδιαίτερη αναφορά τόσο στους συνεργάτες τους όσο και στο ανθρώπινο δυναμικό της εταιρείας, τονίζοντας ότι η συμβολή τους στην ανάπτυξη του ομίλου είναι η αρχή για μια μακρόχρονα συνεργασία και συνάμα παρουσία στον επιχειρηματικό κόσμο της Κύπρου. Έδωσαν έμφαση δε στον επαγγελματισμός και την φιλοξενία που ένιωσαν από τους Κύπριους συνεργάτες τους.

Συγκεκριμένα, η μία εκ των επενδυτών κ. Vicky Zheng είπε “Το όραμα μας είναι να αναπτύξουμε στην Κύπρο μια νέα επιχειρηματική φιλοσοφία βασισμένη σε ένα οικολογικό σύστημα βιομηχανίας και στον τουρισμό, μέσω των επενδυτικών μας έργων όπως το ξενοδοχείο Sun City, οι Villas2let και άλλα.”
Ο πρόεδρος του ομίλου και ο 2ος εκ των επενδυτών, κ. Tommy Chen, απ την άλλη πλευρά προέβηκε και ανακοινώσεις σχετικά με το τι θα δούμε στο μέλλον από τον όμιλο. Συγκεκριμένα ανέφερε “Οραματιζόμαστε το “όνειρο” Jim Chang να επεκτείνει το επενδυτικό του έργο και στην Ευρώπη. Στο προσεχές μέλλον θα επεκτείνουμε τις επενδύσεις μας, δημιουργώντας το Sun City 2, Sun City mall και Supermarkets. Στόχος μας δεν είναι να κάνουμε καλή δουλειά, αλλά να προσφέρουμε το καλύτερο στους πελάτες μας.”

Τα εγκαίνια τελέστηκαν σε Κινέζικο ατμοσφαιρικό κλίμα, αφού τα πάντα από την διακόσμηση μέχρι και το φαγητό είχαν άρωμα Κίνας.

This post is also available in: Αγγλικα

Related Posts