2η Εκστρατεία για το 2018 – “Κακοποίηση Γυναικών” – Argous Blue

2η Εκστρατεία για το 2018 – “Κακοποίηση Γυναικών”

To Businesslink και το περιοδικό Galastyle πραγματοποίησε την 2η Εκστρατεία Ενημέρωσης για το 2018 με θέμα Κακοποίηση Γυναικών.

Η φωτογραφική παραγωγή πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του τηλεοπτικού καναλιού TVONE.

Ευχαριστούμε θερμά την Μικαέλα Χατζηεφραίμ, την Έμιλυ Αντωνίου, την Έλενα Θεοδώρου – τον μικρό Μύρωνα Κοκκολή και του γονείς του Άντρη Παπαλουκά και Αντρέα Κοκκολή για την ανταπόκρισή τους στο να συμμετέχουν ενεργά σε αυτήν την προσπάθεια.

• Οργάνωση και εκτέλεση παραγωγής: Argous Blue Ltd( Businesslink & Galastyle).
• Ιδέα – Σενάρια φωτογραφικών παραγωγών: Δημήτρης Θεοφανόπουλος
• Art & Fashion Photographer: Χάρης Ευαγόρου
• Hair Styling: Φρόσω Χαραλάμπους
• Hair Styling Products: Affinage Salon Professional
• Makeup Artist: Sotiris Lovaris
• Graphic Designer: Vassos Pratziotis by crazymouse design studio ltd

Τις εκστρατείες στηρίζουν το Υπουργείο Υγείας, το Υπουργείο Μεταφορών Επικοινωνιών και Έργων, τα Ταχυδρομεία Κύπρου, ο Κυπριακός Οργανισμός Αθλητισμού και το Στάδιο ΓΣΠ.

Η ανάρτηση των αφισών γίνεται σε όλα τα, Νοσοκομεία και Κέντρα Υγείας, Αθλητικά Κέντρα του Κ.Ο.Α., τα Ταχυδρομεία και στο Στάδιο Γ.Σ.Π.
Οι εκστρατείες αυτές πραγματοποιούνται στα πλαίσια από μια σειρά εκστρατειών που στόχο έχουν την ευρύτερη ενημέρωση του κοινού σε θέματα Κοινωνικών Προβλημάτων & Νεανικής Παραβατικότητας, όπως η Οδική Ασφάλεια, η Διαδικτυακή Εξάρτηση, ο Ρατσισμός, τοBullying & Cyber Bullying κτλ.

Στόχος μας είναι η ενημέρωση όσο το δυνατόν περισσότερων κοινωνικών ομάδων.

Ευχαριστούμε θερμά τα πιο πάνω Υπουργεία, τον Κ.Ο.Α., το Στάδιο ΓΣΠ, τους συνεργάτες και κατ’ επέκταση όλους όσους συνέβαλαν στην πραγματοποίηση των εκστρατειών. Χωρίς τη δική τους συμμετοχή δεν θα ήταν δυνατόν να κοινοποιήσουμε αυτά τα μηνύματα στο ευρύτερο κοινό. Ιδιαίτερες ευχαριστίες στους Μέγα χορηγούς μας NCIS Intelligence & Security Services Ltd, HYUNDAI, τους Χορηγούς μας ΟΠΑΠ και Οργανισμό Αγελαδοτρόφων (ΠΟΑ), τους Υποστηρικτές μας R & Z Hair &Beauty Techniques και KYTV Tourism & Travel.

Εμείς με την σειρά μας, δεσμευόμαστε ότι θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό και για το 2018, για να ενημερώσουμε ακόμα πιο πολλούς πολίτες και ειδικότερα τα παιδιά.

This post is also available in: Αγγλικα

Related Posts