5η Εκστρατεία για το 2017 – “Οδική Ασφάλεια” – Argous Blue

5η Εκστρατεία για το 2017 – “Οδική Ασφάλεια”

Η Argous Blue Ltd ανακοίνωσε την 5η Εκστρατεία Ενημέρωσης για το 2017 με θέμα την Οδική Ασφάλεια.

Οι εκστρατείες αυτές πραγματοποιούνται στα πλαίσια από μια σειρά εκστρατειών του περιοδικού μας Galastyle και του διαδικτυακού Καταλόγου Επιχειρήσεων www.businesslink.com.cy, που στόχο έχουν την ευρύτερη ενημέρωση του κοινού σε θέματα Κοινωνικών Προβλημάτων & Νεανικής Παραβατικότητας, όπως το Bullying & Cyber Bullying, την Κακοποίηση Γυναικών, τον Ρατσισμό, την Διαδικτυακή Εξάρτηση και την Οδική Ασφάλεια.

Τις εκστρατείες στηρίζουν, το Υπουργείο Υγείας, το Υπουργείο Μεταφορών Επικοινωνιών και Έργων, και τα Ταχυδρομεία Κύπρου.

Όπως έχουμε ξαναπεί, οι εκστρατείες αποτελούνται κυρίως από φωτογραφικές παραγωγές με σκηνές που διαδραματίζουν και αποτυπώνουν (σε αφίσες μεγέθους 48Χ68 cm) το εκάστοτε κοινωνικό πρόβλημα – μήνυμα, δίνοντας ένα βαθύτερο νόημα μέσω της φωτογραφικής παραγωγής και του γραπτού κοινωνικού μηνύματος στο κοινό.

Η ανάρτηση των αφισών γίνεται σε όλα τα Νοσοκομεία και Κέντρα Υγείας, σε όλα τα Αθλητικά Κέντρα του ΚΟΑ και σε όλα τα ταχυδρομικά γραφεία.

Στόχος μας είναι η ενημέρωση όσο το δυνατόν περισσοτέρων κοινωνικών ομάδων.

Ευχαριστούμε θερμά την ηθοποιό Έλενα Διαμαντίδου, την Evi Lovakova και την Ε. Παναγιώτου και που δέχτηκαν αμέσως την πρόταση μας για να συμμετέχουν στην εν λόγω εκστρατεία. Ευχαριστούμε επίσης την μικρή Μαριλένα Μικελλή, που είναι η πρωταγωνίστρια σε μια από τις αφίσες της καμπάνιας.

Ευχαριστούμε την εταιρία Speed Fire – Οδική Βοήθεια

Ιδιαίτερες ευχαριστίες στους χορηγούς και υποστηρικτές μας BANK OF CYPRUS, C.A. PAPAELLINAS ΦΑΡΜΑΚΑ & ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ, OPAP, PETROLINA, ROYAL CROWN INSURANCE, A. PSALTIS & SONS, PARADISIOTIS, BIONIC

Οργάνωση και εκτέλεση παραγωγής: Argous Blue Ltd / galastyle/ businesslink.

Ιδέα – Σενάρια φωτογραφικών παραγωγών: Δημήτρης Θεοφανόπουλος
Art & Fashion Photographer: Charis Evagorou
Assistant Photographer: Χάρης Πέτρου
Graphic Designer: Vassos Pratziotis by crazymouse design studio
Φιλοξενία: moon

This post is also available in: Αγγλικα

Related Posts