4η Εκστρατεία Ενημέρωσης για το 2017 – “Διαδικτυακή Εξάρτηση”

Η Argous Blue Ltd ανακοίνωσε την 4η Εκστρατεία Ενημέρωσης για το 2017 με θέμα την Διαδικτυακή Εξάρτηση.

Οι εκστρατείες αυτές πραγματοποιούνται στα πλαίσια από μια σειρά εκστρατειών του περιοδικού Galastyle και του Διαδικτυακού Καταλόγου Επιχειρήσεων www.businesslink.com.cy. Στόχο έχουν την ευρύτερη ενημέρωση του κοινού σε θέματα Κοινωνικών Προβλημάτων & Νεανικής Παραβατικότητας, όπως το Bullying & Cyber Bullying, τη Κακοποίηση Γυναικών, την Διαδικτυακή Εξάρτηση, τον Ρατσισμό και την Οδική Ασφάλεια.

Τις εκστρατείες στηρίζουν, το Υπουργείο Υγείας, το Υπουργείο Μεταφορών Επικοινωνιών και Έργων, και τα Ταχυδρομεία Κύπρου.

Όπως έχουμε ξαναπεί, οι εκστρατείες αποτελούνται κυρίως από φωτογραφικές παραγωγές με σκηνές που διαδραματίζουν και αποτυπώνουν (σε αφίσες μεγέθους 48Χ68 cm) το εκάστοτε κοινωνικό πρόβλημα – μήνυμα, δίνοντας ένα βαθύτερο νόημα μέσω της φωτογραφικής παραγωγής και του γραπτού κοινωνικού μηνύματος στο κοινό.
Η
ανάρτηση των αφισών γίνεται σε όλα τα Νοσοκομεία και Κέντρα Υγείας, σε όλα τα Αθλητικά Κέντρα του ΚΟΑ και σε όλα τα ταχυδρομικά γραφεία.
Στόχος μας είναι η ενημέρωση όσο το δυνατόν περισσοτέρων κοινωνικών ομάδων.

Ευχαριστούμε θερμά τους ηθοποιούς Φάνη Σωκράτους και Κωνσταντίνο Γαβριήλ, που δέχτηκαν αμέσως την πρόταση μας για να συμμετέχουν στην εν λόγω εκστρατεία. Ευχαριστούμε επίσης τα παιδιά Μάριο Μιχαηλίδη, Αυγερινό Μιχαήλ, Ραφαέλλο Χρίστου και Αντρέα Τσοκκά, που δέχτηκαν με μεγάλη χαρά να είναι οι πρωταγωνιστές της καμπάνιας.

Οργάνωση και εκτέλεση παραγωγής: Argous Blue Ltd / galastyle/ businesslink.
Ιδέα – Σενάρια φωτογραφικών παραγωγών: Δημήτρης Θεοφανόπουλος
Art & Fashion Photographer: Charis Evagorou
Assistant Photographer: Χάρης Πέτρου
Graphic Designer: Vassos Pratziotis by crazymouse design studio
Φιλοξενία: Lighthall Productions

This post is also available in: Αγγλικα

Related Posts