Κουτιά e-shop

Το packaging είναι η πρώτη εντύπωση τόσο για το κατάστημά σας όσο και για τα προϊόντα σας. Στην Argous Blue ξέρουμε καλά ότι η επιλογή των σωστών διαστάσεων σε συνδυασμό με το χρώμα ή/και το τύπωμα στο χαρτόκουτό σας συμβάλει ενεργά στην εικόνα της εταιρείας σας, είτε μιλάμε για φυσικό κατάστημα, είτε για eshop

Σχεδιάζουμε για εσάς το κατάλληλο χαρτόκουτο ανάλογα με τις ανάγκες του καταστήματος σας

Η εταιρεία μας σχεδιάζει και προτείνει λύσεις για κουτιά συσκευασίας ανάλογα με τις ανάγκες του καταστήματός σας. Αναλαμβάνουμε τον σχεδιασμό, την κατασκευή και την εκτύπωση των κουτιών συσκευασίας σύμφωνα πάντα με τις δικές σας ανάγκες.

Εξειδικευόμαστε σε κουτιά συσκευασίας e-Shops και στη γκάμα που έχουμε αναρτημένη στη σελίδα μας.

Το εργοστάσιο μας βρίσκεται στην Πάτρα, Ελλάδα. Παρέχουμε υψηλής ποιότητας προϊόντα δίνοντας ιδιαίτερή προσοχή στη εκτύπωση, στην ανθεκτικότητα της κατασκευής και στην ανάδειξη του brand σας.

Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε μια γκάμα χρωμάτων, διαστάσεων ή/και να δημιουργήσετε μαζί μας το κατάλληλο για εσάς σχεδιασμό.

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και ένας εξειδικευμένος σύμβουλος θα επικοινωνήσει μαζί σας ή τηλεφωνήστε μας στο +357 2225 2222.

Ρωτήστε μας για την αποστολή δειγματολογίου

Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο. Τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα δεν αποθηκεύονται και διαγράφονται μετά από εύλογο χρονικό διάστημα.