Πλαστικές e-shop

Ο καλύτερος και πιο φθηνός τρόπος διαφήμισης της εταιρείας σας είναι οι προϊοντικές τσάντες. Η εταιρεία μας κατασκευάζει τσάντες παντώς είδους (χάρτινες, υφασμάτινες, οικολογικές) σε εξαιρετικά καλή ποιότητα και σε ανταγωνιστικές τιμές.

Χρωματολόγιο

Τα κλασικά μεγέθη

Αναλαμβάνουμε τον σχεδιασμό και την εκτύπωση της τσάντας που επιθυμείτε

Η εταιρεία μας σχεδιάζει και προτείνει λύσεις για τσάντες οποιουδήποτε μεγέθους και ποιότητας, τσάντες καταστημάτων, διαφημιστικές, οικολογικές, πολυτελείας, επαναχρησιμοποιούμενες ή σχεδιάζουμε ειδικά για εσάς αυτό που έχετε φανταστεί.

Μελετούμε τις ανάγκες και προτείνουμε τις οικονομικότερες λύσεις της αγοράς με στόχο να χτίζουμε μακροχρόνιες συνεργασίες.

Το εργοστάσιο μας βρίσκεται στην Πάτρα, Ελλάδα. Παρέχουμε υψηλής ποιότητας προϊόντα δίνοντας ιδιαίτερή προσοχή στην εκτύπωση, στην ανθεκτικότητα της κατασκευής και στην ανάδειξη του brand σας.

Οι τιμές μας θεωρούνται οι καλύτερες της αγοράς σε συνάρτηση με την ποιότητα και την  αμεσότητα στην εξυπηρέτηση που προσφέρουμε.

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και ένας εξειδικευμένος σύμβουλος θα επικοινωνήσει μαζί σας ή τηλεφωνήστε μας στο +357 2225 2222.

Ρωτήστε μας για την αποστολή δειγματολογίου

Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο. Τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα δεν αποθηκεύονται και διαγράφονται μετά από εύλογο χρονικό διάστημα.